Kategorier
Svalbard

Inn i villmarken

Vi har akkurat byttet tennplugger på den ene skuteren og Anne og Bjørn André tester om alt er i orden. 

Det er -15 grader ute, vinden uler i 9 m/s, men det er god sikt og sol. Vi har bestemt oss for avreise. Endelig. Skal bli deilig å komme skikkelig ut på tur. Litt småpakking gjenstår før alt er klart og nå får vi bekreftet om vi har tatt med oss alt vi trenger. Men halvannet tonn med utstyr burde rekke. Skulle jeg gått med pulk i tre uker her hadde jeg hatt med mellom 60 og 80 kilo. Tross alt er dette en jobb, og litt luksus skal man unne seg.

Herfra blogger jeg via satelittelefon, så vi får se hvordan det fungerer.

Av Helge Kaasin

Helge Kaasin er utdannet filosof og arbeider som seksjonsleder for Design og brukeropplevelse i NRK.
Han har drevet kaasin.no siden 2000.

4 svar til “Inn i villmarken”

Vi er tilbake i Ny-Ålesund. Været er fantastisk, og vi slapper av. Det har vært en fantastisk tur og vi er meget fornøyde. Litt rart som alltid å være ferdig med en tur, men bare det å være i Ny-Ålesund er jo et eventyr, så det blir en fin mellomstasjon før hverdagen kommer.

Hei! Følger spent med på turen! Litt misunnelig, må være en fantastisk opplevelse å være med på! Ikke misunnelig på båtturen dere hadde, har vært i båt på Tempelfjorden i 7 meters bølger og det minnet er spikra for livet! God tur! Hilsen Ellinor og Geir i Beisfjord.

Følgjer med dykk. Er ingen tur for pyser, skjønar eg. Lykke til!
Spesiell helsing til Endre
Hjarteleg helsing til alle
frå Valdres

Legg inn en kommentar