Kategorier
Topptur

Romsdalen


Helge Fonnum, Birgit Hem, Conrad Helgeland og jeg hadde en regnfull tur til Romsdal. Vi slo leir innerst i Vengedalen, etter å ha ranet til oss noe ved på veien. Det ble bålkos, mat og øl, mye regn og lite klatring.

Vi reiste til Romsdal med håp om å få klatret Vengetinden (1325 moh) og Romsdalshornet (1559 moh), men jeg måtte reise hjem før vi klarte noen av dem. Vi hadde et mislykket forsøk i regnvær opp en stedvis snøkledt renne, men vi ble stoppet av steinsprang og vanskelige klatreforhold. De andre fikk klatret Vengetind etter at jeg hadde reist. Vi klarte uansett å bestige Oliskarstind (1536 moh).


Av Helge Kaasin

Helge Kaasin er utdannet filosof og arbeider som seksjonsleder for Design og brukeropplevelse i NRK.
Han har drevet kaasin.no siden 2000.

Legg inn en kommentar