Kategorier
Svalbard

Dagene derpå

Skjegget er tatt, sovepose og annet utstyr er hengt til tørk og vaskemaskinen har nok en gang knadd ullfibrene ett hakk nærmere søppelbøtten. Det som nå kommer er HVERDAGEN og en slags lett tomhet. Heldigvis står det friluftsutfordringer i kø fremover, ikke minst er det mye planlegging som skal til før forskningsekspedisjonen til Svalbard om noen få uker. Vi jobber med å få sponsorer, teknisk utstyr skal testes, og nettsider skal lages (www.icebound.no). Forhåpentligvis får vi blogget her mens vi er ute i felt, men da må satellittelefonen fungere osv. Men nå er det snart påskeferie på familiehytta. Rolige dager med lette, smale ski og uten pulk!

Av Helge Kaasin

Helge Kaasin er utdannet filosof og arbeider som seksjonsleder for Design og brukeropplevelse i NRK.
Han har drevet kaasin.no siden 2000.

Legg inn en kommentar