Kategorier
Jotunheimen

Gravdalstinden

En vanvittig flott dag i Jotunheimen! Marianne og jeg hadde en særs deilig morgen på barflekken utenfor teltet med kaffe og frokost før vi begynte oppstigningen over Smørstabbreen til Gravdalstinden. Solen stekte og vi gikk i fint driv. Vi gikk opp på Søre Smørstabbtind før vi kunne kjøre ned og gå opp den bratte flanken som ledet opp til toppen. Jeg fikk en flott skitur ned igjen. Deretter skled vi videre ned igjen et stykke og gikk kjapt opp på Sørvestre Smørstabbtind. Fint skiføre også ned der. Så staket vi oss hjem til teltet igjen etter syv timer i solen; pakket sammen leiren og skled ned til bilen for den lange turen hjem til Oslo.

Av Helge Kaasin

Helge Kaasin er utdannet filosof og arbeider som seksjonsleder for Design og brukeropplevelse i NRK.
Han har drevet kaasin.no siden 2000.

Legg inn en kommentar