Kategorier
Svalbard

Ny-Ålesund boogie

Ny-Ålesund

En rolig dag i dag med brønsj og herlig middag med medbrakt vin. Selv om solen har skint fra skyfri himmel så har vi ikke følt den helt store dragningen mot det hvite pudderet. Endre og jeg tok en kjapp runde med skuteren for å se etter et bra sted for å ta noen flere sponsorbilder, og det fant vi, men vi rakk ikke gjøre noe mer så vi håper at været er bra også i morgen.

I skrivende stund sitter vi på Rabot, boligkvarteret til AVIPEW, med en vorspiel-pils før vi skal over til puben Mellageret. Det blir nok en sen og lys natt i dette fine lille samfunnet som er verdens nordligste bosetning.

Av Helge Kaasin

Helge Kaasin er utdannet filosof og arbeider som seksjonsleder for Design og brukeropplevelse i NRK.
Han har drevet kaasin.no siden 2000.

Legg inn en kommentar