Kategorier
Svalbard

Dokatedralen åpnet!

Med tale og et lite, men lydhørt publikum, ble dokatedralen på nordvest-Spitsbergen åpnet i dag! Til høytideligheten hørte også klipping av snor, det vil si stålwire i dette tilfellet. Med sterk kulde og vind er det viktig å gjøre livet behagelig, og en lun do i isødet kan heve humøret flere hakk, forteller Helge.

Dokatedralen åpnet

Av Helge Kaasin

Helge Kaasin er utdannet filosof og arbeider som seksjonsleder for Design og brukeropplevelse i NRK.
Han har drevet kaasin.no siden 2000.

3 svar til “Dokatedralen åpnet!”

Tøffe karar, altså. Helsingar spesielt til Endre. Gler meg til å høyre om eventyret face to face! Stao no pao!
Klem fra Hedda

Jeg har så lyst til å se dokatedralen! Hvis ikke den globale oppvarmingen tar oss alle, vil katedralen i en fjern framtid sikkert bli gjenstand for forskernes spekulasjoner om hva slags ritualer og tilbedelser som foregikk der! 🙂

Legg inn en kommentar