Kategorier
Polarsirkelen

Lov mot våt nysnø?

En del sol i dag, men visstnok kommer det snøvær inn fra vest i løpet av natten. Solen er på tross av sine oppmuntrende egenskaper et tveegget sverd. Snøen ble igjen etterhvert vanvittig våt, og med metervis med kald snø under den 10-12 cm dype nysnøen betyr det kladder. Skiene blir ekstremt tunge å flytte, så det koster krefter. Kjære Justisdepartement, er det mulig å komme til en felles nordisk lov mot våt nysnø? Jeg er klar over at mange barn vil bli lei seg hvis et slikt lovforslag går gjennom, men det finnes da så mye fint i plast? På tross av kampen mot føret klarte vi 24,5 km i dag og befinner oss bare 12 km fra Jokkmokk. Vi ligger på en fin høyde og kan skimte fjellene i nord-vest. I kveld skal vi meske oss med alt vi har av mat i pulken, for i morgen er vi fremme.

Av Helge Kaasin

Helge Kaasin er utdannet filosof og arbeider som seksjonsleder for Design og brukeropplevelse i NRK.
Han har drevet kaasin.no siden 2000.

2 svar til “Lov mot våt nysnø?”

Dette må da være en fundamental menneskerett. Lovavdelingen tar saken, og gleder oss over støtten fra svenskene.

Vennlig hilsen fersk fung. lovrådgiver tonje.

Joo, det skulle vi väl kunde bliva överens om i Norden. Jag skall tala med min gode norska kollega Knut Storberget i nästa vecka, så skall vi se hvad vi kan få till. Ni är välkommen åter til Jokkmokk för att ta resten av turen nesta år, grabbar. Och då uten våt snø, hoppas jag!
Hälsningar Beatrice Ask, Justitieminister

Legg inn en kommentar