Stagbrekk

Vi oppdaget i dag tidlig at tverrstykket på pulkstaget til Hans Jakob er brukket! Heldigvis er det ganske flatt fremover, så det holder å fikse det med en reim enn så lenge, men vi må gjøre en bedre fiks etterhvert. Vi noterer -15 grader og overskyet vær. Nå er det på tide å gå.

Forfatter: Helge Kaasin

Helge Kaasin er utdannet filosof og arbeider som gruppe- og fagleder i Medieutvikling i NRK. Han har drevet kaasin.no siden 2000.

En kommentar til «Stagbrekk»

  1. Artig å følge dere på nettet. Trodde ikke du HJ var så PR-kåt…..
    Håper du har med vottene ellers er du ille ute! Neida tulla berre. Resten av familien på Hognes følger spent med og hilser. Jeg har da gått 3 km på smørfriskia mine til trimboksen i snødrevet idag og det var nok for meg.
    Heldigvis hadde Nils elgbiffen klar når jeg kom hjem. God tur vidre.

Legg inn en kommentar