Kategorier
Profil

Bjørn André Skjæret

Bjørn André Skjæret er oppvokst og bosatt i Jostedalen og er en meget habil fjellmann. Han er utdannet dataingeniør, men har jobbet som bre-, fjellfører og kajakkguide hver sesong siden 1997. I tillegg har han arbeidet tre sesonger som guide for firmaet Glacier Explorers i New Zealand. Hans interesse for klatring og fjell har blant annet ført han til New Zealand, Sør Afrika og Sveits foruten utallige steder over hele Norge.

Bjørn André Skjæret
Bjørn André Skjæret

Bjørn André Skjæret er oppvokst og bosatt i Jostedalen og er en meget habil fjellmann. Han er utdannet dataingeniør, men har jobbet som bre-, fjellfører og kajakkguide hver sesong siden 1997. I tillegg har han arbeidet tre sesonger som guide for firmaet Glacier Explorers i New Zealand. Hans interesse for klatring og fjell har blant annet ført han til New Zealand, Sør Afrika og Sveits foruten utallige steder over hele Norge.

Av Helge Kaasin

Helge Kaasin er utdannet filosof og arbeider som seksjonsleder for Design og brukeropplevelse i NRK.
Han har drevet kaasin.no siden 2000.

Legg inn en kommentar