Isklatring i Valdres

En fin tur til Valdres for å klatre i is. Vi fikk med oss to fosser/vannfall.


En fin tur til Valdres for å klatre i is. Vi fikk med oss to fosser/vannfall.

Isklatring i Valdres med Endre Før Gjermundsen og Per Olav. Vi hadde to hele klatredager og besøkte to fosser/vannsig. Den første dagen var vi ved Skakadalen (se klatrefører for Valdres: Skakadalen), og hadde en tur hver i en krevende issøyle. Per Olav fikk seg en smell i nesa fra en isblokk han slo løs, og møtte limes sammen senere på kvelden på legevakten i Fagernes. Søndag dro vi et annet sted. Mye snø, men fin klatring i store istapper med overheng.

Forfatter: Helge Kaasin

Helge Kaasin er utdannet filosof og arbeider som gruppe- og fagleder i Medieutvikling i NRK. Han har drevet kaasin.no siden 2000.

Legg inn en kommentar